Остра критика към българския държавен глава за решението да се

...
 Остра критика към българския държавен глава за решението да се
Коментари Харесай

Бивш румънски енергиен министър скастри Радев: Българите заслужават повече уважение от своите лидери

 Остра рецензия към българския държавен глава за решението да се разноски новогодишно до Виена, пристигна от прилежаща Румъния. " Президентът на България (Румен Радев) се забавлява на новогодишния концерт във Виена дружно с австрийския канцлер (Карл Нехамер), откакто милиони българи бяха унижени от австриеца на 8 декември ", написа в обществените мрежи някогашният румънски енергиен министър Ръзван Николеску. Той напомня и какво тъкмо се случи на 8 декември.
 
 Ръзван Николеску Ръзван Николеску Източник: Фейсбук
" На този ден австрийският министър на вътрешните работи по повеля на канцлера, раздели Европа при гласуването за Шенген, отричайки правото на българи и румънци да бъдат част от това пространство без никакви доводи – като се изключи вътрешни политически игри в Австрия. Българите заслужават повече почитание от своите водачи. Тяхното достолепие коства повече от сложен за намиране билет за концерт ", написа Николеску.
 
Радев посети Виена в първия ден на новата година, с цел да участва на обичайния Новогодишен концерт на Виенската филхармония в Златната зала на " Музикферайн " във Виена.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР